+385 1 6286 800 info@hkkgi.hr

Damir Percel izabran je za predsjednika Hrvatskog klastera konkurentnosti građevinske industrije

Damir_Percel_1
Direktor Sektora za graditeljstvo i komunalno gospodarstvo Hrvatske gospodarske komore,
Damir Percel, izabran je za predsjednika Hrvatskog klastera konkurentnosti građevinske industrije dana 24. kolovoza 2015. godine na sjednici Izborne Skupštine Hrvatskoga klastera konkurentnosti građevinske industrije.

Imenovani predsjednik, tom je prigodom predstavio svoju viziju rada u sljedećem mandatnom razdoblju prijedlogom financijskog plana 2016. HKKGI i pokazateljem aktivnosti HKKGI-a.
Iz toga proizlaze najznačajnije aktivnosti na kojima će se temeljiti rad HKKGI; sufinanciranje klastera na zajedničkim EU projektima s drugim partnerima, izrada razvojnih studija i identifikacija novih značajnih tržišta i mogućnosti za suradnju, promocija klastera i njenih članica u domaćim i međunarodnim medijima, internacionalizacija klastera u suradnji s EU klasterima konkurentnosti te posjetama stranim poslovnim partnerima, suradnjom s drugim
srodnim klasterima konkurentnosti u RH, sudjelovanjem članica klastera na međunarodnim konferencijama, sajmovima i izložbama, informiranjem i savjetovanjem članica klastera o ovim poslovnim mogućnostima te stručnim usavršavanjem i umrežavanjem članica klastera putem radionica, seminara i događanja.

EnglishCroatia